Silk – дуже елегантний шаблон для WordPress з усім необхідним на борту.

Дана тема виглядає сучасно, адаптується до розмірів екранів мобільних пристроїв. Серед доступних налаштувань – змінне лого, текст для секції копірайтів, візуальний ефект для текстового логотипу, можливість обрати , як виводити публікації, в одну чи дві колонки.
Також разом з шаблоном йде два додаткових віджети “Про нас” та “Популярні записи” (останній з’явиться за умови, що у вас активовано плагін Jetpack).

Також однією з особливостей шаблона є підтримка одразу 4 меню, тобто ви можете вивести різноманітні посилання в 4 місцях:

– на чорному рядку зверху ліворуч та праворуч

– під логотипом

– у підвалі / футері

Якщо у верхньому меню праворуч Ви задасте посилання на соцмережі, то поруч із пунктами меню з’являться іконки цих мереж, підтримується – Email, RSS Feeds (посилання, що містять слово “feed” чи “rss”), Behance, Delicious, DeviantArt, Digg, Dribbble, Facebook, Flickr, FourSquare, GitHub, Google+, Instagram, LinkedIn, Pinterest, Reddit, Skype, SoundCloud, Spotify, StumbleUpon, Tumblr, Twitter, Vimeo, Vine, VKontakte, Sina Weibo, Xing, Yahoo, AngelList, Yelp, LastFM, SlideShare, Twitch, BlogLovin, Medium, WhatsApp, LeanPub та RenRen

Завантажити англомовну тему можна з офіційної сторінки, а у нас можна отримати вже із підготованим перекладом українською.
Встановити перекладену тему дуже легко – оберіть архів з шаблоном, натиснувши “Додати нову” і після “Завантажити” у меню “Вигляд – Теми” (Натисніть для програвання)

Ви можете переглянути оригінальну інструкцію до ПРО-версії теми за наступним посиланням (частина функцій є тільки у версії ПРО).

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати