Створити блоґ/сайт на WordPress

Як створити блог чи сайт?

Перед людиною, яка вирішила побудувати свою першу “оселю” в інтернеті зазвичай одразу постає просте питання – Як створити блог чи сайт?

В нашому випадку різниця між термінами блог та сайт майже відсутня, оскільки ми розглядаємо Ваше особисте представництво в інтернет, чи то збірка Ваших думок, чи Ваших статей на окрему тематику, чи представництво вашого особистого бізнесу.
Надалі ми, з Вашого дозволу, будемо використовувати терміни – Блог та Сайт як синоніми.

Я розповім Вам, як створити сайт, з мінімальними фізичними та матеріальними витратами, опишу процес створення блогу, мінімально необхідні кроки, які потрібно зробити аби створити свій блог.

Як створити блог, що для цього потрібно? На ці та інші питання Ви знайдете відповіді у нашому посібнику “Блог на WordPress з нуля“:

Я сподіваюсь, після того, як Ви з ним ознайомитесь, створити блог для Вас буде досить легкою справою.

Після створення блогу залишиться лише знайти у собі натхнення і бажання публікувати записи на якусь тему чи, не дотримуючись теми узагалі, наповнити інформацією новостворений сайт.

Якщо у Вас виникнуть питання щодо процесу створення блогу, звертайтесь, ми Вам допоможемо АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНО! Свої питання Ви можете задати на нашому форумі, зв’язавшись через форму контакту або через месенджери

Можливо Ви не бажаєте або не можете присвятити час технічним моментам створення блогу, тоді Вас зацікавить спеціальна пропозиція від нашого проекту WordPress хостингу

Пропозиція

Ми пропонуємо допомогти Вам створити блог/сайт, тобто:

  • Оберіть та зареєструйте доменне ім’я для блогу
  • Придбайте хостинг для розміщення блогу
  • WordPress буде вже встановлено для Вас
  • Користуйтесь на здоров’я!

Нижче наведено стандартні тарифи, що можуть підійти багатьом власникам сайтів/блогів (від нашого хостинг-проекту WPHost.me):

Якщо вже є Блог:

У вас є сайт чи блоґ, але не має часу або досвіду, аби його супроводжувати?!

Ми пропонуємо Вам послугу позачергової технічної підтримки WordPress – це Ваш особистий веб-майстер. Придбавши цю послугу, Вам особисто буде допомагати у роботі з оновленнями та захистом Вашого сайту наш спеціаліст (Запитайте про підтримку WordPress через форму контактів, будь ласка).

 Деякі “технічні” нюанси:

Реєстрація домену

  • Домен реєструється на Ваше ім’я1
  • Хостингу оптимізований для використання WordPress
  • Включено можливість налаштування поштового сервісу для домену

1 Реєстрація домену на Ваше ім’я у більшості українських зон та популярних міжнародних.

В будь-якому випадку, якщо у Вас виникнуть питання щодо створення блогу, звертайтесь, ми по можливості Вам допоможемо, і зробимо це також АБСОЛЮТНО БЕЗКОШТОВНО!

Ось, мабуть, і усе на сьогодні. Сподіваємось, інформація була цікавою та корисною.
Чекаємо на ваші відгуки та пропозиції!

Коментувати

коментарів 19

  1. Я за фахом – тамада. Коли вирішив вести свій блог, після довгих розмірковувань, зупинився на wordpress і абсолютно не шкодую. Певні складності були, звичайно, але поганявши трохи сірої речовини в голові, все можна зрозуміти. Коли виникли труднощі з коректною українізацією блогу та налагодженням певного функціоналу, випадково потрапив на цей сайт. На диво привітний адмін зробив за мене всю \”чорну\” роботу і навіть більше того, що я просив. Зараз задумаюся над ще одним блогом – бо є кого експлуатувати 🙂 . І вам кажу – не гальмуйте!

  2. Я тільки недавно дізнався про можливість створення блогу на ВП, тому в цій сфері я поки що повний нуль, як і в сфері блоговодства загалом:) Звісно, в процесі створення блогу були деякі проблеми та труднощі, але варто було лише попросити допомоги у фахівця, як він зразу ж її надав, не вимагаючи за це ніякої відплати.

    Над сайтом адміни дійсно постаралися на славу. Тут все чітко, ясно і зрозуміло, а головне – це те, що усе розставлено по поличках, тому відповідь на багато запитань можна легко і швидко знайти. А якщо ж потрібна онлай підтримка, привітний адмін завжди готовий допомогти. Також тут є багато українізованих тем для Вордпрессу, українських плагінів і різних хаків, які дозволяють значно покращити свій блог. До всього є детальний опис і інструкції з інсталяції того чи іншого плгіну або теми.

    Отже, цей сайт – як великий посібник як для професійного блоговодця так і для новеньких у створенні сайтів. Коротше, велике спасибі адмінам за прекрасний ресурс!

  3. Цікаво, думаю люди в яких немає часу на вивчення WP, і яким дуже потрібний блог, сайт будуть звертатися за допомогою.
    Сам переконався, що підтримка дуже велика, в мене були пару питань то відповідь отримав дуже швидко.

  4. Зрозумілий для \”молодого бійця\” ресурс,
    містить потенціал для розвитку
    та все складніших рішень на базі вордпрес.
    Приємно вражає оперативність в допомозі,
    фаховість та володіння \”таємними знаннями вордпрес\”.

  5. Спасибі за сайт! Дуже пізнавальний. Новачкам, таким як я цікава інформація ніколи не помішає!

  6. если нужен сайт,то етот хостинг, плюс домен то что надо ,и не зачем что-то еще искать
    типа подешевле,поддержка есть все работает надеюсь что так будет и дальше, молодцы ребята!

  7. Добре, що є подібні ресурси і матеріали українською мовою. Буду давати новачкам лінк на ваш сайт підтримки. Тут досить добре висвітлено потрібне.

  8. Pingback: Блоґкаст-2. Де заводити блоґ: stand alone та блогплатформи | C-Pod

  9. Дякую за чудовий сайт! Люблю все українське! І спасибі всіх хто робив релізи ВП українською!
    Я вже понад рік користуюсь українським ВП і проблем не було!

      • Мене цікавить ось це:
        Пропозиція. Ми пропонуємо допомогти Вам створити блог/сайт, тобто:
        обрати та зареєструвати доменне ім’я для блогу, придбати хостинг для розміщення блогу, встановити та налаштувати WordPress, знайти/обрати, трохи змінити “під Вас” та встановити тему/дизайн/шаблон, скажемо Вам – Користуйтесь на здоров’я!
        Як я зрозумів, потрібно починати з хостингу, дальше ім\’я, дальше сайт. Коли доходжу до сайту, починаю нервувати. Ну не вмію я користуватись вордпресом. Ну а дальше ступор.
        Буду вдячний, як допоможете.

  10. І в хостингу, і вордпрес теж питання. Ніде не можу знайти звичайне відео з поетапним керівництвом,
    скажем для вордпресу.

  11. Pingback: Як Встановити Шаблон чи Тему для WordPress - Український WordPress

  12. Як чудово, що є сайти на Вордпрес українською мовою. Це дуже гарний сайт. А яка тема Вордпреса тут використана? Я теж хочу таку.