Hestia – один з найгнучкіших безкоштовних шаблонів WordPress, що траплялися мені останнім часом, з усім необхідним на борту.

Як і має бути на сьогоднішній день – шаблон сучасний, адаптується до розмірів екранів різних пристроїв. Описати усі можливі налаштування досить тяжко.

Майже усе кастомізується стандартним WordPress-вським кастомайзером (меню Вигляд – Налаштувати), є можливість змінити тексти, фонові зображення, увімкнути/вимкнути секції головної сторінки, налаштувати кольори та шрифти.

Окрім усього цього шаблон має пітримку плагіну Woocomerce, що робить його майже універсальним.

Також разом з шаблоном йде два додаткових плагіни, один додає кілька нових секцій і можливість імортувати кілька готових дизайнів головної сторінки, та інших. А інший – плагін форми контактів. Не скажу, що він кращий за інші контактні плагіни, але свою стандартну функцію виконує.

Також однією з особливостей шаблона є підтримка наступних плагінів:
– Flat Parallax Slider,
– Photo Gallery,
– Travel Map
– Elementor Page Builder .

Автором заявлено коректну роботу з WPML, Retina дисплеями, SEO плагінами.

Завантажити англомовну тему можна з офіційної сторінки, а у нас можна отримати вже із підготованим перекладом українською.
Встановити перекладену тему дуже легко – оберіть архів з шаблоном, натиснувши “Додати нову” і після “Завантажити” у меню “Вигляд – Теми”

(Натисніть для програвання)

Ви можете переглянути офіційну сторінку з описом та додатковими інструкціями за наступним посиланням.

Як описано було вище, з темою пропонується встановити два плагіни, що розширюють її функції. Завантажити ці плагіни з українським перекладом Ви можете тут усього за 75грн:[purchase_link id=”12529″ text=”Переклад плагінів PirateForms та Companion” style=”button” color=”orange”]

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати

коментарі 3

  1. Мне лично нравится тема Hestia. Отлично работает на моем сайте и пока проблем не было. Тестирование в SEO всегда дает отличный результат. Не маловажная деталь – скорость загрузки. Она достаточно высока по сравнению с другими темами.