На www.wpskinner.com декілька днів тому виклали чудову безкоштовну преміум тему для WordPress Moi Magazine. Ми вже готуємо переклад Ми підготували переклад для Вас. Познайомтесь з її функціональністю:

Отже, Moi Magazine це безкоштовна на 2 колонки журнальна тема для WordPress. Вона виглядає дуже сучасно та елегантно і має гарну Admin панель.
Вам не потрібно змінювати .php файли теми вручну, оскільки багато опцій для налаштування теми доступні у її адмін-панелі.

Повний список можливостей:
* Сучасний та елегантний вигляд
* Швидко завантажується
* Випадкові записи на головній за допомогою Jquery
* Нові записи з картинками/прев’юшками.
* Підтримка реклами 125 x 125 у сайдбарі
* Інтегровані соціальні іконки
* Панель налаштувань
* Меню Jquery Lavalamp
* Twitter та RSS кнопки
* Підтримка прев’ю для головної сторінки та записів
* Форма Email підписки
* Підтримка вкладених коментарів та розбивки на сторінки
* Повна підтримка WP 2.8.5
* Перміум якість
* Фіксована ширина
* 2 колонки
* Правий сайдбар
* Інші чудові фішки 🙂
* Безкоштовно

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати

Коментарі

  1. відповім особисто на пропозицію. а щодо перекладу, то він ще готується. одне питання, він має бути краще ніж в яких попередніх?

    • # При написанні запису, завантажуєшь зображення та копіюєшь його адресу
      # Створюєшь додаткове поле ‘thumbnail’ (з маленької букви ‘t’).
      # Значенням цього поля вставляєшь скопійовану адресу зображення.

      • Привіт! Встановив цю тему. Діяв по інструкції. Після цього картинки не відображаються у \”випадкових зображеннях\” і заголовках публікацій. Відображається тільки альтернативний текст. Хоча сама фотографія за посиланням відкривається у браузері. Можливо там є певні обмеження на розмір картинки, або тип?

      • Цей \”рецепт\” (При написанні запису, завантажуєшь зображення та копіюєшь його адресу
        # Створюєшь додаткове поле ‘thumbnail’ (з маленької букви ‘t’).
        # Значенням цього поля вставляєшь скопійовану адресу зображення), на жаль, не допомагає… Якщо при розміщенні матеріалу вибрати Name – image, далі Value – вставити скоійовану адресу фото (при завантажуванні є) – фото може показуватися, як належить. Але… Буває, що \”світиться\” фотка, а буває, що ні:( Поки що не вдалося вирахувати, в чому може бути причина…:(
        І ще є запитання до розробника: а як можна забрати позиції Рубрики, Коментарі і Архіви? В сайдбарі їх не видно, я там створив інші з випливаючою менюшкою, і хотів би, щоби на першій позиції був Пошук, потім – Сторінки і далі створені мною позиції… Але Рубрики, Коментарі і Архіви стоять там \”намертво\”:) Як з цим боротися?:) Дякую!

  2. Обрізана з одного боку по висоті, а з другого – по довжині фотка – це, звичайно, професійно та круто :). І теги в хмаринці нафіг пливуть.

    • Привіт. По-перше, там частина тексту, що під знчками, прямо на картинці написана, треба її відредагувати/змінити /wp-content/themes/moi-magazine/images/header-bg-uk.png .

      По-друге, найпростіше знайти в файлі /wp-content/themes/moi-magazine/header.php такий код http://pastie.org/10944122
      і видалити його, або приховати, найзручнішим для вас способом. іншого варіанту простого немає, я думаю.