Вітаю, дорогі читачі. Сьогодні трохи ліричний пост, але, як на мене, не менш важливий.
По-перше, в нас почастішили випадки реєстрації “незрозумілих” користувачів із спам-подібними логінами та електронними адресами, тому з сьогоднішнього дня тестуємо реєстрацію за інвайтами.
Ось і сам інвайт – [php]8*M65-,3dFl73J69(54D3[/php]

По-друге, деякий час тому ми публікували новину Шаблон WordPress – ви обираєте, ми робимо. Стосовно цієї пропозиції сповіщаю – вже знайдений варіант дизайну для майбутньої теми, одже не за горами вихід серії публікацій про створення обіцянного шаблону.

І по-третє, хотілося поцікавитись, який з розділів нашого проекту для Вас найбільш цікавий/корисний, або оберіть останній варіант та напишіть в коментарях, чого не вистачає. Всього можна обрати три варіанти.
Дякую!

Оновлення №2

На сайті за останні декілька днів змінилось дуже багато у функціональному плані. Ми провели велику роботу, результат якої Ви можете побачити завітавши до розділів WordPress Шаблонів та Плагінів.
Звичайно, при виконанні великого обсягу робіт на протязі дуже короткого проміжку часу можуть залишатись деякі “недоробки” чи виникати “помилки”. Дуже просимо Вас, дорогі шанувальники WordPress, сповіщати нас про знайдени “баги” у коментарях або іншим способом.
Трохи згодом буде більш “розгорнуте” повідомлення щодо впровадженних змін.

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати

коментарі 4

  1. Можливо тому що я вже давно користуюся системою, мене більше цікавлять шаблони, особливо нові і креативні. Завжди шукаю щось нове)

  2. В мене теж майже кожного дня реєструються спам-подібні користувачі. Порадьте капчу, щоб відображалась тільки при реєстрації.