Попередні дві операції провів Віталій Кійко, про це можна прочитати тут.

Я від себе маю теж що додати.

Іноді в адмінці потрібно щось сховати від сторонніх очей. Наприклад, я зробив сайт-візитку на кілька сторінок, за допомогою плаґіну Adminimize я легко прибрав зайві пункти в меню адмінки, щоб редактор сайту нічого не поламав і не наробив зайвого, а от наприклад це так легко не сховаєш, тому я вдався до хитрощів, використав CSS.

За допомогою файлу [php]functions.php[/php] вашої теми можна легко підключити до адмінки власний CSS-код, і з його допомогою сховати або змінити щось.

Пишемо, наприклад, такий код:
[php]
function sk_admin_css() {
print ‘

‘;
}
add_action(‘admin_head’, ‘sk_admin_css’);
[/php]

Підключивши влаcний CSS-код до адмінки можна не лише ховати певні елементи, а й модифікувати адмінку(наприклад, змінити ширину певного блоку). Хоча даний засіб не врятує коли користувач введе прямий лінк, але з іншого боку, а звідки він знатиме який лінк потрібно вводити…

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати