Останнім часом неодноразово зустрічали дивний “баг” у відображенні адмінки сайтів на WordPress, при якому елементи лівого меню наїзжджали один на одного чи ховались:

ChromeWPAdmin

Рішення на даний оммент таке – потрібно відкрити нову вкладку у браузері Chrome і перейти за адресою chrome://flags/#disable-slimming-paint , ви побачите три опції :

chromewpadminsettings

або як варіант лише дві, що відповідають за Slimming Paint:

chromewpadmin2

Потрібно увімкнути першу (увімкнення опції деактивує функцію SlimmingPaint), при цьому залишити вимкнутими наступні дві (чи, як в моєму випадку, одну). Перезавантажте браузер, тепер все має бути добре )

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати

коментарі 2

  1. З яких пір \”кошик\” в редагуванні сторінок означає видалення сторінки?
    Що означає \”Меню\” (\”Вигляд\” – \”Меню\”) і як ним користуватись? Створення пунктів в \”Меню\” ніяк не впливає на відображуваній сторінці, і чому галочка в полі \”Меню навігації\” взагалі робить так, що лінки на сторінки сайту зникають?
    Дуже незручна система створення сайту