Буквально на днях вийшла ця чудова нова тема для WordPress. Вона має дизайн у дві колонки, верхню навігацію та сайдбар.

В темі використовується у декількох місцях Javascript.

Javascript / jQuery

Автор теми великий фан різної анімації у web дизайні. Тому в темі реалізовані, наприклад, “закладки-таби” у сайдбарі та формі коментування.

Форма коментування, окрім основної функціональності, дає можливість показати відвідувачам ще додатковий контент:

– Лінки для підписки на оновлення блогу та коментарів

– Лінки для додавання в онлайн закладки.

– Список схожих постів

Нижче скріншот форми коментування (чудовий та ексклюзивний стиль 😉 ):

Також Javascript використовується для візуальних ефектів при наведенні на прев’юшки на головній сторінці блогу та прокрутки сторінки вгору при натисканні на відповідний лінк у футері.

Зображення, завантажене до запису, автоматично стане прев’юшкою, якщо пропишете шлях до нього у додатковому полі “image”. Розмір змінюється також автоматично. Для кращого результату у прев’ю використовуйте зображення шириною не менше ніж 562 px.


Потрібні плагіни

У сайдбарі транслюються фотки з Flickr, для роботи ціє функції потрібен плагін flickrRSS від Eightface. Сайдбар повністю підтримує роботу з віджетами. Вам також буде потрібен плагін Similar Posts від Rob Marsh – який виводитиме схожі на поточний записи.

І на останок…

Оригінальний PSD файл тут.

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати