Представляємо дружній до мобільних пристроїв шаблон WordPress. Тема Hueman чудово підходить для блогів та інтернет-журналів.
Шаблон розроблено з акцентом на гарне відображення фотографій і тексту, а також є досить простим у використанні.

Дана тема дуже популярна, її завантажили більше 70тис. разів.

Завантажити англомовну тему можна з офіційної сторінки, а у нас можна отримати вже із підготованим перекладом українською.
Встановити перекладену тему дуже легко – оберіть архів з шаблоном, натиснувши “Додати нову” і після “Завантажити” у меню “Вигляд – Теми” (Натисніть для програвання)

На жаль, автор не включив у файл-перекладу фрази зі сторінки налаштувань шаблону, тому ми плануємо підготувати інструкцію українською, як використати усі можливості цього шаблону. Якщо вам це потрібно, просто напишіть у коментарях!

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати

коментарів 6

  1. Тоді +1. Тема досить цікава, сподобалось те, що зайвого майже нічого, ще налаштування деякі перекласти, бо вчив германську )