Site Kit by Google — це офіційний плагін для WordPress від Google. Мета плагіну — надати вам інформацію про те, як люди знаходять і використовують ваш сайт.
Site Kit надає перевірені та актуальні дані одразу з кількох сервісів / інструментів від Google , ці дані будуть показані безпосередньо в адмінці Вашого вордпрес сайту. Плагін поставляється  безкоштовно.

Site Kit від Google

Основні переваги плагіну від GOOGLE :

— Site Kit включає різноманітні функції, які роблять використання продуктів Google легким  та гнучким.

— Зрозуміла статистика прямо адмін-панелі WordPress

— Швидке налаштування для роботи декількох сервісів Google без редагування коду вашого сайту
— Інформація про статистику для усього сайту та для окремих публікацій

Сервіси GOOGLE, що підтримуються плагіном:

Site Kit надає інформацію про ключові показники та статистику з різних продуктів Google .

Пошукова консоль: подивіться, як в результатах пошуку Google відображено ваші сторінки. Відстежуйте, скільки людей бачили ваш сайт у результатах пошуку, а також які запити вони використовували для пошуку вашого сайту (може бути корисною інструкція «Як додати сайт в Google Search Console«).
Аналітика: Дізнайтесь, як відвідувачі користуються вашим сайтом,та відслідковуйте цілі, які ви встановили для відвідувачів.
AdSense: слідкуйте за тим, як ваш сайт заробляє кошти на рекламі.
Статистика сторінок: Дізнайтесь, на скільки ефективні ваші сторінки у порівнянні з іншими реальними сайтами інших користувачів. Покращуйте ефективність сторінок за допомогою порад від інструменту PageSpeed ​​Insights.
Менеджер тегів: плагін дозволить легко налаштувати Менеджер тегів — редагування коду сайту не потрібно.
Оптимізація А/Б: Використовуйте Site Kit для налаштування тестів А/Б оптимізаціі,  редагування коду так само не потрібно.

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати