Плагін Override Comment Options дозволяє індивідуально увімкнути коментарі в старих записах. Він корисний для тих, хто використовує опцію «Автоматично закривати коментарі в статтях, старіших ХХ днів» :

Вказана опція вимикає коментарі у всіх публікаціях, що опубліковані більше ніж вказана кількість днів тому, і за потреби в якійсь одній чи кількох з старих публікацій дозволити коментування — ви не зможете цього зробити. Цей плагін вирішує дану проблему шляхом додавання окремої опції на сторінці редагування в публікаціях, що старіші за ХХ днів:

Отже, для того, аби скористатися плагіном, достатньо зайти на сторінку редагування потрібної статті і праворуч знайти опції, показану вище на скріншоті. Ставите пташку — і в цій статті буде дозволено коментування. Зверніть увагу, цей віджет буде відображено тільки в статтях, які опубліковані більше ніж ХХ днів тому, відповідно до налаштувань на вашому сайті в меню «Налаштування — обговорення«.

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати