Привіт. Думаю, це правильне рішення – повідомляти користувачів, що Вони передивляються досить стару публікацію, і що інформація в ній може вже не мати тої цінності, яка була на момент виходу статті у світ. Зокрема ми так робимо, оскільки навіть програмний код застаріває і його іноді немає можливості використати в даний час, якщо код був написаний рік чи більше тому.

Отже, якщо Ви бажаєте показати відвідувачам застереження в усіх публікаціях, що старіші за Х днів, додайте цей код у single.php Вашого шаблону (файл для виведення публікації) , змінивши текст та цифру 365 на потрібні:


            $ageunix = get_the_time('U');
$days_old_in_seconds = ((time() - $ageunix));
$days_old = (($days_old_in_seconds/86400));

if ($days_old > 365) {
  echo '<div class="disclaimer">Увага: цей запис опубліковано більше ніж рік тому, тому інформація в ньому може бути не актуальною.</div>'; 
}Code language: PHP (php)

Звісно, треба плюс-мінус розуміти, як додавати php-код, інакше можете отримати помилки на сайті 😉

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати