Savona — це безкоштовна тема для блогу на WordPress,що чудово підходить для будь-якого веб-сайту, який публікує інформацію за такими темами як мода, подорожі, здоров’я, фітнес, краса, їжа, новини, або про сто особистого блогу чи професійного, блогу якоїсь компанії.

Даний шаблон має адаптивну верстку та підготовлений для роботи на дисплеях Retina, має чистий, сучасний та мінімальний дизайн.

Сумісна з WooCommerce

Тема Savona сумісна з WooCommerce, тобто ви можете встановити вказаний плагін та побудувати додатково до блогу ще й інтернет-магазин, при цьому ви будете мати гарний та аналогічний за стилем магазин, що виглядає як невід’ємна частина вашого сайту.

RTL

Якщо ваш блог використовує мову, що має написання right-to-left, ви не відчуєте жодного дискомфорту, оскільки дана тема з коробки має підтримку таких мов.

Адаптивний дизайн

Ваш веб-сайт буде адаптовано до будь-якого розміру екрана, оскільки верстка теми розроблена для використання на будь-яких пристроях.

Готова для перекладу

Ви можете перекласти шаблон будь-якою мовою за допомогою файлів .PO. Дайте нам свій переклад, і ми включимо його в офіційний мовний пакет теми!

Різноманітні налаштування теми

Налаштуйте тему скільки завгодно і створіть власний шедевр. Ви можете змінити розмір шапки, слайдеру, шрифти та кольори.

Демо контент

Ви можете імпортувати демо контент, аби максимально наблизити вигляд теми до демо-версії, а після підлаштувати її під себе. Напишіть в коментарях – і ми надішлемо вам XML-файл з демо даними.

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати

коментарів 1