Limpia – це безкоштовна тема для блогу на WordPress, створена для сучасних людей,  модників, лідерів думок. Ця тема має багато налаштувань та повністю адаптивна , що забезпечить “чистотою” та стилем.

Сумісна з Гутенберг

Створюйте дописи та сторінки в найкоротші терміни, без зайвих клопотів. Тема повністю підтримує новий редактор WordPress.

Оптимізована для Jetpack

Публікуйте Карти Google, контактні форми,  твіти, свою сторінку на Facebook та багато іншого за допомогою цього популярного плагіна для WordPress. Jetpack надає вам ряд інструментів, які допоможуть вам керувати веб-сайтом WP.

Адаптивний дизайн

Зробіть свій веб-сайт адаптованим до будь-якого розміру екрана, від телефонів до 4K-дисплеїв та телевізорів.

Готова для перекладу

Відображення теми будь-якою мовою за допомогою файлів .PO. Дайте нам свій переклад, і ми включимо його в офіційний мовний пакет теми!

Різноманітні налаштування теми

Налаштуйте тему скільки завгодно і створіть власний шедевр. Почніть із гри з гарнітурами від Google Fonts та вибору кольорів, відповідних вашому веб-сайту.

Безкоштовна та оперативна підтримка клієнтів

Якщо у вас виникнуть проблеми з використанням теми, зверніться до нас у Twitter або Facebook або надішліть заявку на support@themeskingdom.com . Користувачі люблять нашу активну підтримку.

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати