Glob — це безкоштовна тема журналу, чудове гнучке рішення для будь-яких потреб онлайн видавництв, журналів та блогів.

Даний шаблон має адаптивну верстку та підготовлений для роботи на дисплеях різними розмірами, має чистий, сучасний та мінімальний дизайн.

Адаптивний дизайн

Ваш веб-сайт буде адаптовано до будь-якого розміру екрана, оскільки верстка теми розроблена для використання на будь-яких пристроях.

Готова для перекладу

Ви можете перекласти шаблон будь-якою мовою за допомогою файлів .PO. Дайте нам свій переклад, і ми включимо його в офіційний мовний пакет теми!

Різноманітні налаштування теми

Тема поставляється навіть в безкоштовному варіанті з кількома цікавими налаштуваннями , зокрема можна змінювати позицію логотипа, головне меню може бути “розтягнутим” на всю ширину екрану чи бути одного розміру з основним макетом. Є також два шаблони категорій – стандартний список та сітка:

В шаблоні також передбачено окреме місце під рекламний банер в шапці. Щоб
Ваші рекламні потреби були максимально закриті – для розміщення матеріалів в цьому місці шаблон Glob використовує віджет для рекламних кодів і забезпечує максимальну універсальність керування рекламою. В комплекті також інші цікаві налаштування.віджети.

Демо контент

Ви можете імпортувати демо контент, аби максимально наблизити вигляд теми до демо-версії, а після підлаштувати її під себе.

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати