Metro Magazine – це сучасна та адаптивна тема для онлайн видання на WordPress. Даний шаблон чудово підходить для сайтів новин, онлайн-журналів, різних медіа, що пишуть про культуру, спорт та інші теми.

Шаблон використовує вбудований у вордпрес Customizer для зміни налаштувань, це дозволяє легко підлаштувати вигляд сайту , змінюючи налаштування на сторінці попереднього перегляду, тобто зміни відбуваються “онлайн”.

Автор теми вказує, що шаблон працює швидко та вже оптимізований під пошукові системи (SEO), що допоможе вам легко підняти рейтинг google у порівнянні з подібними сайтами.
Перегляньте демо-версію за посиланням https://demo.wordpress.co.ua/metro-magazine/ та документацію на https://docs.rarathemes.com/docs/metro-magazine/.

Як і багато шаблонів на сьогодні, даний шаблон має безкоштовну та платну версію з додатковим функціоналом. Тут представлено безкоштовну версію. Автор має онлайн документацію англійською, тож багато про функції шаблону можна дізнатись за посиланням https://docs.rarathemes.com/docs/metro-magazine/

Цікавий і дуже важливий момент – даний шаблон для WordPress йде разом з демо-даними, за допомогою яких ви можете легко привести чистий вордпрес-сайт до такого вигляду, як на демо версії. Що для цього потрібно описано по кроках нижче:

1. Встановити на сайті плагін RARA Demo Import

2. Завантажити архів з демо-даними за посиланням

  Metro magazine demo (68,0 KiB, 789 hits)

3. Перейти в адмін панелі на сторінку імпорту та відповідно до скріншоту натиснути на кнопку “Завантаження демо файлу”:

4.  У діалозі, що відкриється, обрати завантажений на кроці 2 архів та натиснути “Install now”:

Далі все має статися саме собою. У разі чого – пишіть коментарі, спробуємо допомогти.

Архів з шаблоном містить файл українського перекладу, що має полегшити роботу з його налаштуваннями, якщо ваш вордпрес працює українською.

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати