Почнемо цей чудовий день з чудового шаблону для вашого блогу! Tracks — це красива, зручна, сучасна тема. Tracks відмінно підходить для особистих щоденників, журналів, сайтів фотографів. Тема підтримує завантаження Вашого логотипу, значки соц. мереж, управління коментарями. Вже за традицією — шаблон повністю адаптивний :

 

Screenshot_86

Завантажити тему можна з офіційної сторінки, а з нашого архіву розпакуйте файл-перекладу та покладіть на вашому хостингу у директорію сайту /wp-content/themes/tracks/languages після встановлення шаблону. Або завантажте за посиланням нижче вже готову українську версію шаблону, який достатньо встановити на вашому вордпрес-сайті через меню «Вигляд-Теми», натиснувши «Додати» і після «Завантажити»:

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати

комментария 3

  1. Добрый день, подскажите пожалуйста не могу найти стоимость темы и возможны глобальные ее изменения после покупки и поддержка с вашей стороны ?

  2. Спасибо вам за быстрый ответ, устанавливаю осмотрюсь ) и обязательно свяжусь !