Ми раді представити вам ще одну сучасну, елегантну та просту тему для блогу на WordPress. Сьогодні це шаблон MK. Шаблон має у своєму арсеналі панель налаштувань, де можна обрати вигляд сторінки з публікаціями, можливість завантажити логотип та фавіконку, має повноекранний слайдер, опції, що дозволяють використовувати шрифти Google, підримку форматів публікацій і, звісно, адаптивну верстку, через що сайт чудово виглядає на мобільних телефонах, планшетах та інших гаджетах.

Screenshot_83

Завантажуйте тему з офіційної сторінки, а також український переклад від нас за посиланням вище (файл перекладу потрібно «дістати» з архіву і покласти у папку languages з шаблоном /wp-content/themes/mk/languages)

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати

комментария 2