Contact form 7 — це WordPress плагін для створення форм, простий у користуванні і потужний за своїми можливостями.

Форми створювати дуже легко, працює з використанням AJAX, чудово інтегрується з Akismet та Google captcha.

Варіантів, де можна використати даний плагін дуже багато.

Перший і поширений найбільш серед користувачів плагіну — звичайна форма контакту. Але плагін достатньо гнучкий і може використовуватись для різноманітних потреб, де користувачі мають щось ввести у форму, а власник сайту отримати ці дані чи результат їх обробки, наприклад для:

  • збору підписників,
  • запису на прийом,
  • будь-якого анкетування
  • тестування

Все залежить тільки від вашої фантазії та технічних умінь.

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати

комментариев 8

  1. Питання не зовсім по темі, але запитаю. На офіційному сайті Вордпрес є дуже багато потрібних плагінів, котрі або зовсім не перекладені українською, або переклад виходить дуже довго. Я приєднався до перекладачів і по мірі вільного часу стараюсь перекладати плагіни, котрі активно юзаю сам і на сайтах клієнтів. Проблема в тому, що деякі плагіни навіть якщо й перекладені не виходять українською! Як там здійснюється підтвердження правильності перекладених фраз і хто цим займається?

    • Дмитро Кондрюк Відповісти

      Там є \»модератори\», що займаються вказаним питанням. Я особисто їх не знаю. Бачу два варіанти — просто чекати, поки перевірять ваш переклад, або ділитися перекладом з іншими у нас, а у себе на сайті додати переклад вручну 😉