Адаптивність, мобільний дизайн, мобільна версія, чи називайте як завгодно – це вже навіть не мода, а необхідність сьогодні. Але якщо дизайн вашого сайту загалом чудово адаптується під екрани мобільних пристроїв, то і усі елементи сайту, що ви додаєте, мають адаптуватись.
Одним з непростих завдань, як виявилось, є пошук плагінів для кнопок “поділитися” , які б не зламали таку жадану “адаптивність”. Сьогодні ми наведемо 5 прикладів, які допоможуть вам у цьому пошуку.
 
21041

WP Social Sharing

WP Social sharing додає адаптивні іконки/кнопки таких мереж як Facebook, Twitter, Linkedin, Xing, Google+ та Pinterest. Іконки додаються до пулікацій, сторінок, медіафайлів та будь-яких кастомних типів контенту.
Плагін досить “легкий”, дає можливість обрати, де підключати його скрипти, іконки соцмереж створені за допомогою CSS3.
Підтримує: Facebook, Google+, Linkedin, Twitter, Xing and Pinterest.
Цікаві функції: Свій текст біля кнопок, короткий код / Shortcode
Завантажити
 
21042

Sharify Social Share Buttons

Sharify дає можливість підключити кнопки до записів і сторінок. Плагін містить іконки для Twitter, Facebook, Google+, LinkedIn, Pinterest та VKontake, Reddit , Pocket та Email.

Одна з особливостей плагіну – вбудоване кешування , оскільки є можливість відображати “скільки разів поділились” , ці дані кешуються для покращення швидкості завантаження ваших сторінок.
Період кешування можна змінити в налаштуваннях плагіну.
Підтримує: Twitter, Facebook, Google Plus, Reddit, Pocket, LinkedIn, Pinterest, Email, VKontake
Цікаві функції: Рахує кількість для Twitter, Facebook, Google Plus та LinkedIn, короткий код / Shortcode
Завантажити
 
21043

Mashshare – Social Media Icons

Цей плагін не підключає зовнішні скрипти для відображення іконок, весь код завантажується з вашого сайту. Використовує векторні іконки та спеціальний шрифт, кеш та має цікаву фішку – ви можете вказати, скільки разів вже поділились записом, трохи обманюючи відвідувачів ) , але таким чином приваблюючи поділитись ще.
Підтримує: Facebook, Twitter, Subscribe (можливо інше через додатки)
Цікаві функції: Можна вказати кількість того, скільки вже поділились, кешування , короткий код / Shortcode
Завантажити
 
21044

Custom Share Buttons with Floating Sidebar

Цей плагін підтримує 9 соцмереж – Facebook, Twitter, Linkedin, Pinterest, Google+, Stumbleupon, Reddit, Youtube та “запроси друга”.
Плагін “легкий”, не використовує зовнішні скрипти, можна показати іконки, прикріплені до краю екрану, змінити іконки та їх стиль з адмінки, змінити тексти, що виводить плагін на ваших сторінках біля кнопок, змінити положення іконок.
Підтримує: Facebook, Twitter, Linkedin, Pinterest, Google+, Stumbleupon, Reddit, Youtube та “запроси друга”.
Цікаві функції: прикріплені до краю екрану іконки, зміна іконок та стилів.
Завантажити
 
21045

Easy Social Icons

Взагалі, це не стільки плагін для того, щоб відвідувачі ділилися вашими публікаціями, скільки для того, аби вони могли легко потрапити на ваші сторінки у соцмережах.
Ви можете самостійно завантажити необхідні іконки мереж, прописати посилання на мережі, обрати стиль відображення – горизонтальний чи вертикальний. В арсеналі плагіну є короткий код/ shortcode [php][cn-social-icon][/php] , тег для використання у файлах шаблону [php][/php] та віджет.

Плагін не містить жодного набору іконок, потрібно завантажити свої, свобода дій )
Підтримує: все, що завгодно
Цікаві функції: короткий код / Shortcode, тег для шаблону, віджет.
Завантажити

Ми також використовуємо соціальні кнопки, аби ви могли поділитися з друзями цікавими статтями з нашого сайту. Отже, не зволікайте, діліться, тисніть на кнопки нижче!

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати

коментарі 2

  1. Jetpack непогано кнопки додає, але сьогодні вони так підвели з обновою – заблокувало всім сайти, а треба було просто в одному з файлів адресу підправити…