Дивлячись на статистику переглядів та завантажень, я помітив, що зовсім не байдужими були відвідувачі до шаблону Modern Style. Саме тому, побачивши шаблон для WordPress, про який сьогодні пійде мова, я ні хвилини не вагався, завантажив і почав переклад.
Отже зустрічайте:
UpSide – це безкоштовна тема для WordPress, яка добре підійде для персональних блоґів . Цей шаблон має 5 кольорових схем, а також Ви можете обрати положення сайдбару – зліва або зправа. Обрати кольорову схему шаблону або положення сайдбару можна на сторінці налаштувань теми у адмінці.

Треба також зауважити, що тема має окремий шаблон для сторінки контактів, підтримує прев’ю, деревоподібні коментарі, має два своїх віджета – популярні та нові записи.

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати