Шаблон для WordPress під назвою Sanse – ще одна проста і безкоштовна тема. Це друга тема того самого автора на нашому ресурсі, першою була Some. Даний шаблон, здебільшого, підходить для особистих блогів, де можна фіксувати свої ідеї, де вміст чи текст ваших записів – це центральна фігура, оскільки йому приділяється найбільше уваги.

Так само, як і попередня тема, даний шаблон має “легкий” код, що дозволяє отримати чудові показники за тестом Page Speed Insights (> 90 балів для мобільного та десктопу). І це божевільно швидко! На хорошому хості вона  отримає приблизно 97/99 у тесті швидкості від Google .

Особливості

Більшість, якщо не всі функції шаблону – це вбудовані функції ядра WordPress:

  • Змінний логотип, заголовок та фонове зображення.
  • Шаблон для головної сторінки, де ви маєте окрему область віджетів та останні публікації блогу.
  • У нижньому колонтитулі (футері) є область віджетів з трьох стовпців.
  • Одне основне меню у хедері та меню соціальних посилань з іконками SVG у футері (про це меню описано в попередньому шаблоні).
  • У пакет завантаження також входить  дочірня тема . Не забудьте, що робити модифікації необхідно за допомогою дочірньої теми. Правити код основного шаблону – дурний тон 🙂
Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати