Mystique – це безкоштовна тема, але її можливості та вигляд не гірші ніж у найкращих комерційних шаблонів для WordPress.
З ключових можливостей можна відмітити:

  • 4 ексклюзивні віджети від автора теми
  • шаблони сторінок для різних стилів відображення блогу
  • дуже гарна сторінка налаштувань

На даний момент є деякий недолік в перекладі шаблону – автор не додав кілька фраз до файлу локалізації, тому ці тексти можна перекласти лише відкорегувавши деякі php файли теми. Цього не було зроблено, аби залишити можливість використовувати тему на різних мовах, але Ви завжди можете це зробити самі, або скориставшись нашою допомогою.

Це єдиний явний недолік, що я знайшов. Тема дуже гарна та гнучка у налаштуваннях. Для прикладу, я наведу скріншот блогу, на якому тему було дещо кастомізовано, але вийшло дуже гарно. Цей факт навіть був відмічений

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати

Коментарі

  1. Дійсно якісна тема, одна з найкращих безкоштовних. Давно на неї заглядаюся, дякую за локалізацію.

    /*
    попрацював трохи над Boldy, але локалізація потребує доробки, якщо інтересно продовжити роботу та викласти її у вашому блозі, завантажити тему можа тут http://goog.in.ua/2010/09/14/proekt-shkola-pervyj-rezultat/
    */

  2. А тема-то з ашибками
    \”Опубликував\”, А ТРЕБА \”Розмістив\” або хоча б \”Автор:\”
    Виправте та тайте правильний мовний файл.

  3. Може я неправильно встановив,але у мене при публікації постів та іконка із зображенням біля заголовка у деяких постах не появляється а просто пише назва малюнка

    • подивився ваш сайт, помилка скоріше за все у тому, що ті картинки, які не з\”являються, у вас названі кирилічними символами. назвіть їх латинськими, і все буде ок, я думаю.

      маю на увазі, саме імена файлів зображень

  4. А чому коли я установив в мене пише
    \”Помилка при завантаженні твітів (Може не працює сам Твітер?)\”
    Сумніваюся що твітер непрацює. за дефалтом юзера не міняв, при зміні пише таке ж! в чому може бути причина? буду дуже вдячний за допомогу

  5. чому при встановлені цієї теми вона відображається на русс мові?? якщо змінити мову вручну в wp-config то тема відображається на укр але адмінка вордпресса повністю на англ? як виправити?

    • тому що тема відображається на мові прописаній у wp-config.
      Коли ви змінюєте там на українську, адмінка намагється знайти український переклад вордпресу, якого у вас не має, оскільки ви не ставили український вордпрес.
      Додайте до папки wp-content/languages з дистрибутиву українського вордпресу файл uk.mo
      після цього адмінка стане українською

  6. Вітаю всіх з Новим роком! Нехай конячка всіх везе до нових звершень та висот.

    Тема і справді шикарна. Використовуватиму її для свого сайту. От тільки шановний перекладач трохи помилився в локалізації. Враховуючи, що та ж помилка в коментарях до цієї теми є, роблю висновок, шо вам, Дмитре, варто підтягнути правопис. Жартую)
    Та все ж слова \”не має\” і \”немає\” мають різні значення і їх потрібно правильно використовувати. От в перекладеній темі читаємо \”Коментарів не має\”, хоча мало б бути \”Коментарів немає\”. Сам не знайду, де виправити, тому прошу допомоги. Завчасно вдячний.

      • Слушна порада, проте я вже сам додумався до цього і повиправляв трішки неточностей. Файл *.po редагується і звичайним блокнотом. От тільки відредаговані зміни не відобразились в самій темі. Що б це могло бути?

        А ще в процесі ознайомлення з темою і файлом перекладу побачив, що не всі функції теми доступні користувачу. От, наприклад, немає опції відключення показу опису сайту, хоча в po-файлі є переклад для такої штуки. Ставлю свій логотип, а опис то залишається, і виходить негарно. Виходить, це якась розширена демо-версія)

        • Ви робите багато зауважень, при тому зовсім не слухаєте інших.
          Якщо б скористались вказаною програмою – після збереження отримали б додатково файл .мо в тій же директорії.
          З цього файлу вордпрес і читає перекладені тексти, а файл .ро для редагування.
          Щодо відсутності \”штук\” – то є посилання на домашню сторінку шаблону http://digitalnature.ro/projects/mystique/ , де викладено, я думаю, більш актуальну версію, можливо в ній виправлені ці нюанси.

  7. Вдячний за оперативну відповідь. Я уважно читаю і слухаю інших, інакше б не звертався по допомогу. З перекладом вже розібрався сам – поглянув з іншого боку на свою проблему. Все вийшло. Відредагував не на сервері, а на комп\’ютері цей файлик і потім з оновленим mo-файлом залив на сервер шляхом заміни старих файлів.
    Ну а з друге питання намагатимусь вирішити своїми нубськими руками, поредагувавши код шаблону. Вам вдячний за терпіння. З наступаючим святами!

  8. Підкажіть, будь ласка, як встановити в темі картинку, як фон шаблону. З опцій теми встановлюю будь-який фон, але він не замощує всього тла сторінки, а відображається лише по зверху по центру.
    Я так зрозумів, що треба підправити оці два рядки:
    body{background:#000 url(images/bg.png) repeat-x center bottom;font-size:13px;font-style:normal;color:#4e4e4e;}
    #page{background:transparent url(images/header.jpg) no-repeat center top;}

    Але як підправити, не маю уявлення. Гугл теж прямого рецепту не дав. Тож прошу допомоги. Дякую.