Проста, зручна тема, ка може бути використана в якості фреймворку для створення тем. Дизайн виконано в стилі мінімалізму, у червоно-сірих тонах. «З коробки» містить достатньо функціоналу, наприклад: підтримка мультимовності, покращене редагування публікацій в адмінці, «хлібні крихти». Тема сумісна з WP 3.0.

Зміни у новій версії:

  1. Готую тему для публікації на http://wordpress.org, змін майже немає, код стандартизовано під офіційні вимоги. Прибрано усі хаки, оскільки це не дозволено у темах 🙁
  2. Додано скрипт для визначення браузера, його версії, ОС. На основі цього скрипт дає класи для теґу html і це дозволяє писати унікальні стилі для певних браузерів, ОС.
Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати

Коментарі