Сьогодні ми раді представити Вам Glassical — нову безкоштовну тему для WordPress, створену Abdullah Ibrahim. Основний акцент у дизайні цієї теми покладений на текст, чистий дизайн та простота. Сподіваємось, Ви зможете використовувати цю тему для WordPress у своїх проектах або як основу майбутніх проектів. Завантажити тему можна абсолютно безкоштовно!

Тема розповсюджується за ліцензією GPL. Ви можете використовувати її для усіх своїх проектів безкоштовно та без будь-яких обмежень. Ви можете вносити зміни у цю тему, які побажаєте. Ця WordPress Тема підтримує WordPress 2.8 деревоподібні коментарі та підготовлена для роботи з плагіном WP Pagenavi.

Основні можливості теми:

  1. Робота з віджетами
  2. Рекламні блоки у хідері та сайдбарі, що редагуються через управліня віджетами.
  3. Сумісність з плагіном WP Pagenavi, встановіть плагін, CSS вже включений у тему.
  4. Підтримує WordPress 2.8 деревоподібні коментарі.
  5. Включено PSD файл
Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати