Чудова, легка та елегантна тема для WordPress сьогодні представлена Вам від moozthemes. Даний шаблон повністю адаптивний, тобто чудово працює на екранах комп’ютерів, а також планшетів та мобільних телефонів. Шаблон має вбудовану підтримку плагіну Contact Form 7 , тобто Ваші форми контакту будуть гармонійно поєднанні з усім контентом сайту.

Додатково заявлено підтримку WooCommerce для створення інтернет магазину на WordPress та є вбудовані стилі для форми підписка сервісу MailChimp. Шаблон Barletta підтримує стандарти перекладу, тобто сумісний з такими плагінами багатомовності як WPML та іншими подібними. Шаблон може чудово підійти для сайтів з тематикою fashion, подорожі, стиль життя та особистий блог, особливо враховуючи, що він чудово сумісний з плагіном wp instagram widget.

Переклад шаблону українською ще в процесі, за потреби пришвидшення процесу — пишіть в коментарі.

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати