Цікава можливість є у кожного з нас – ми можемо віртуально відвідати велику подію у світ WordPress, а саме WordCamp US 2019, що відбулася минулого уікенду в Сент Луісі в США. Переглянути записи  виступів можна за посиланням https://2019.us.wordcamp.org/livestream/ . В записі доступні не 100% подій, що відбулися на вордкемпі.

Раніше, минулого року, також можна було слідкувати за подією, але потребувалася реєстрація, сьогодні просто клікай та дивись.

Цікаво, що на цьому вордкемпі також була можливість поставити своє питання спікерам, при цьому не знаходившись на самій події. Для цього потрібно було через соцмережі попросити команду вордкемпу запитати про те, що вас цікавить того чи іншого спікера, і спеціальні волонтери, якщо на це є час протягом виступу, поставлять ваше питання.

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати