Вітаю Вас, любі читачі. Сьогодні, у перший день нового року, хочу привітати Вас зі святом! Побажати хочеться здійснення мрій, міцного здоров’я та багато чудових сюрпризів протягом цього року!
Та щоб святковий настрій підтримати, представляю ексклюзивно для Вас чудовий український шаблон для WordPress під назвою 960 pixel.
960 Pixel – це журнальна тема для WordPress. Вона використовує Custom Fields, підтримує Gravatar, має випадаюче меню, а також повністю готова для роботи з віджетами.

Аби додати прев’ю до записів, створіть “власне поле” з іменем “pre_image” та впишіть як значення повний шлях до зображення при створенні посту.

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати

Коментарі

  1. Помітила баг при виведенні постів на головній. Він у вас в демці також є. Коли пост укорочується, то в кінці може з незрозумілих причин появлятись знак �. Це стається, оскільки автор шаблону у функціях скорочення, не врахував, що кириличні символи можуть бути мультибайтними. Для того, щоб виправити не обхідно в functions.php змінити в function sofished_excerpt()
    substr($text , 0, 191) на mb_strcut ( $text, 0 , 191 , \”UTF-8\” ), та у sofished_ititle() змінити substr($ititle , 0, 24) на mb_strcut ( $ititle , 0, 24 , \”UTF-8\” )

  2. Ви пишете – тема готова для роботи з віджетами. А в мене з віджетами нічого не виходить: в адмінці їх додаю, а на сайті в сайдбарі їх немає!

    • як ви можете бачити на Демо версії, в нас все працює, можете зв\’язатись зі мною, надати доступ в адмінку, я гляну, спробую допомогти
      Через Skype – AzzePis | Через ICQ – 147747649

  3. При установки выбивает ошибку, и при попытке открыть архив выдает что он поврежден, пробовал скачивать несколько раз результат тот же, а тема понравилась уж больно удачно сделана