Гамільтон — це чиста та світла тема WordPress, яка чудово пасуватиме сайтам «портфоліо».

Гарний дизайн

Якщо ви хочете продемонструвати ілюстрації, фото твори або просто публікації з великою кількістю зображень, сітка публікацій в даному шаблоні підійде для усіх цих варіантів. Мінімалістичний вигляд і чітко налаштована типографіка акцентує увагу на найголовнішому — на вмісті ваших статей.

Хочете, щоб сайт був темним?

У шаблоні Гамільтон є додатковий темний режим, який одним натисканням миші в налаштуванні шаблону WordPress змінить ваш сайт варіанту «темний текст на білому тлі» на «білий текст на темному тлі». Пограйтеся з налаштування фону і ваш сайт може отримати дуже оригінальний вигляд.

Адаптивний та Retina Ready

Hamilton розроблений так, щоб виглядати чудово незалежно від того, на якому пристрої читають ваш сайт. Сітка публікацій гарно розміщується на екранах усіх розмірів, а  типографіка теми виглядає однаково добре на комп’ютерах та ноутбуках, як і на планшетах та смартфонах.

Підтримка галереї WordPress

Галерея зображень, що доступна за замовчуванням у WordPress, прекрасно відображається в Гамільтон. Якщо ви додасте кілька галерей з різною кількістю стовпців один за одним, всі вони поєднуються у чудові та складні сітки зображень. Ідеально підходить для показу робіт у вашому портфоліо.

Нескінченна прокрутка

Гамільтон має вбудовану підтримку модуля Jetpack під назвою Infinite Scroll. Досягнувши нижньої частини сторінки з публікаціями, натисніть посилання «Старіші повідомлення», і наступні публікації миттєво завантажуються та додаються до сітки.

Додатковий бонус

У Гамільтоні також є шаблон сторінки резюме, підтримка Гутенберг та класичного редактора, змінний необов’язковий логотип на головній сторінці вашого сайту, можливість відображення двох або трьох стовпців у сітці публікацій, можливість відображення звичайного меню замість «гамбургер» стилю, можливість завжди відображати заголовки публікацій у верхній частині попереднього перегляду в сітці, додаткові стилі редактора, підтримка перекладів та багато іншого.

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати