Додає локальні аватарки, тобто користувачі можуть у профілі завантажити аватару, яка і буде відображуватися на сайті замість Gravatar.

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати

Коментарі

  1. В мене не хочуть працювати. На локалці все ок, а на хостингу помилка. Хоч права ставив 777 вже і все перепробував — без результатно.
    А помилка така:

    Warning: file_exists() [function.file-exists]: open_basedir restriction in effect. File(/**********/homewp-content/uploads/) is not within the allowed path(s): (VIRTUAL_DOCUMENT_ROOT:/tmp/) in /*********/home/site/wp-content/plugins/add-local-avatar/avatars.php on line 818

    Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /************/site/wp-content/plugins/add-local-avatar/avatars.php:818) in /***********/site/wp-includes/pluggable.php on line 897