Якщо Ви досить часто розробляєте проекти на WordPress, то мабуть зіштовхувалися з такого роду проблемою:
Ви встановлюєте чи налаштовуєте для когось блог. В котрий раз повертаючись до цієї роботи Ви дізнаєтесь, що з якоїсь причини пароль до адмінки Вам ще не надіслали, чи змінили, чи ще якась біда :). В цю саму секунду Вам потрібен доступ до Майстерні WordPress-блогу! Що Ви робили?
Виходячи зі свого досвіду, я припущу, що маючи доступ до бази даних, Ви вручну додавали нового користувача чи змінювали пароль у існуючого. Це робить не тяжко і досить швидко.
Але якщо Ви маєте ще доступ до FTP, я відкриваю Вам один більш приємний шлях вирішення проблеми.
Завантажте у кореневу директорію блогу скрипт [php]emergency.php[/php] (посилання у кінці посту), та зайдіть за посиланням [php]http://vash_blog/emergency.php[/php]. Ви побачите наступне:

Цей скрипт дасть можливість швидко додати нового чи змінити існуючого користувача. З міркувань безпеки, Ви зможете це зробити, якщо знаєте пароль до БД 🙂
Оберіть дію, введіть пароль і вперед! Ось скріншот форми додавання нового користувача:

Як Ви помітили на зображеннях – скрипт перекладено на українську.

Сторінка автора скрипту – yoast.com

  "Аварійний Вхід" - emergency.php (2,8 KiB, 703 hits)

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати