Буквально кілька хвилин тому зіштовхнувся з цією проблемою… На одному із своїх блогів потрібно було завантажити близько сорока зображень. Як Ви самі розумієте, завантажувати до запису по одному файлу – якось не “гламурно” 🙂
Вирішив використати Flash завантажувач (Flash Uploader), оскільки він дозволяє за раз завантажити будь-яку кількість зображень. Обрав необхідні зображення, тисну “Завантажити”… і отримую червоним шрифтом напис: HTTP Error

Оскільки в той час доступ до інету надавався мені через проксі сервер, я почав грішити на нього. Потім вирішив покопатись на просторах інтернету, чи є якісь “ліки” від цього. З’ясувалося, що причиною ціє помилки може бути ціла низка обставин. Але одна з поширених – це включений mod_security на хостингу. Аби обійти дане обмеження пропонується додати до файлу .htaccess, що в кореневій папці Вашого сайту, наступний код:
[html]
#BEGIN Image Upload HTTP Error Fix


SecFilterEngine Off
SecFilterScanPOST Off


#END Image Upload HTTP Error Fix
[/html]

Я вирішив спробувати, і чудо! Все працює… Сподіваюсь і Вам допомже цей “рецепт” 🙂

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати

коментарів 6

  1. Рецепт не допоміг. Можливо тому що сайт в мене стоїть на https. Чим можна в мому випадку зарадити?

        • в цьому може бути проблема, коли на проксі потрібно авторизуватися. інші варіанти вирішення зараз пошукаю.
          У вас є доступ до логів веб-серверу, щоб помилку побачити?

          • Нажаль доступу до логів наразі не маю. Спробував плагін NO SSL Flash Upload – але також не допоміг, помилка вводу виводу. Може флеш аплоадер не здатен працювати по https взагалі?