Шаблон для WordPress під назвою Mission News, мабуть, найперший «газетний» шаблон на нашому сайті. Чудова стилізація цього шаблону під паперове видання дозволить вам створити сайт новин з будь-якої тематики, і вигляд буде у цього сайту на всі 100! Даний шаблон в першу чергу для тих видавців, хто хоче, зоб їх контент бачили та розуміли, щоб описані думки були почуті!

Про шаблон

Шаблон включає дизайн преміум-якості, що додає довіри до кожного написаного вами слова. Макет дизайну адаптивний, тобто ваш сайт на WordPress гарантовано буде виглядати фантастично на кожному пристрої та екрані будь-якого розміру.

Естетика шаблону не підвладна часу, дизайн зроблено у класичному стилі паперової газети, такий підхід використовується зокрема монстрами журналістики New York Times. Шаблон Mission News також повністю сумісний з новим редактором постів Гутенберг.

Основні переваги шаблону

  • Активно розвивається автором, тож шаблон буде сумісний з останніми версіями вордпрес, а наявні баги будуть максимально швидко виправлені
  • Код коректно написаний та протестований на багатьох реальних сайтах та спеціальними інструментами
  • Перевірено сумсність з редактором Gutenberg та WordPress версії 5.x
  • Написано з урахуванням швидкої роботи, шаблон оптимізовано для швидкого завантаження на сіх пристроях
  • Є підтримка WooCommerce
  • Готовий для роботи з Elementor, хоча повна підтримка не заявлена
  • Є детальна документація англійською

Український переклад готується наразі, якщо є потреба у ньому – пишіть в коментарях!

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати