Якщо ви хочете за кілька хвилин запустити свій новий блог на WordPress, вам потрібен простий та лаконічний шаблон, аби мати можливість публікувати якісь записи та/або показати кілька своїх робіт – даний шаблон для WordPress під назвою “Some”, мабуть, підійде найкраще.

Геніальність у простоті – це слова, які одразу припадають на думку, коли бачиш цей шаблон. Окрім простоти, тема Some пропонує кілька цікавих та важливих переваг для вашого сайту.

Основні переваги шаблону :

  • підтримка плагіну Custom Content Portfolio для публікації портфоліо робіт
  • меню з іконками соцмереж
  • легкий код, що дозволяє отримати чудові показники за тестом Page Speed Insights (> 90 балів для мобільного та десктопу):

Кілька порад:

  • Для створення меню з іконками соціальних мереж в шапці сайту достатньо створити нове меню у “Вигляд – Меню“.
  • Далі додайте посилання на свої сторінки в соцмережах, шаблон автоматично розпізнає мережу і в меню з’явиться відповідна іконка. Я не шукав повний список мереж, що підтримується, але кілька популярних перевірив – все працює чудово
  • В налаштуваннях створеного меню прикріпіть його до місцезнаходження “Social Links”, встановивши відповідну пташку внизу під пунктами меню:

Author Дмитро К.

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати