Bueno це “чиста”, зроблена в мінімалістичному стилі та легка тема для WordPress. Вона найкращим чином підійде для будь-яких блогерів.

Можливості теми:

  • Використовує чистий та виразний табличний дизайн, дуже легко змінюється “під себе”;
  • Інтегроване управління банерами;
  • Підтримка віджетів у сайдбарі, у комплекті декілька своїх специфічних віджетів.
  • 7 різних кольорових схем;
  • Підтримка локалізації.

Ми підготували для Вас переклад на українську мову. Далі Ви знайдете посилання, щоб завантажити безкоштовно українську тему для WordPress – Bueno. А також файли локалізації.

Також Ви можете завантажити файл перекладу на українську мову, переклад сторінки налаштувань теми та виправлений index.php, для відображення заголовків записів, написаних кирилицею (замініть аналогічні файли у директорії з темою):

Author Дмитро К.

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати

Коментарі

  1. Дякую за гарну добірку тем. Хотялося б висловити одне побажання: якщо це не складно, надайте будьласка, можливість перегляду теми – щоби її можна було переглянути на екрані в повний розмір.