1. Увійдіть в адмін панель свого сайту на WordPress . Зазвичай сторінка входу знаходиться за посиланням http://vash-domen/wp-admin
  2. Оберіть в лівому меню сторінку “Плагіни > Додати новий” (англ. Plugins > Add New)
  3. Натисніть вгорі ліворуч “Завантажити плагін“, якщо архів з плагіном знаходиться на Вашому комп’ютері (або наступний крок)
  4. Введіть назву плагіну чи слова для пошуку вгорі праворуч у формі пошуку, якщо шукаєте плагін в офіційному репозиторії WordPress (або попередній крок): 
  5. Якщо плагін завантажуєте зі свого комп’ютера, натисніть “Обрати файл“, знайдіть та оберіть потрібний файл zip-архіву з плагіном. Обравши файл, натисніть “Встановити” (Install now):
  6. Якщо плагін шукаєте в репозиторії – знайдіть в результатах пошуку потрібний плагін та натисніть біля нього “Встановити” (Install now): 
  7.  Після встановлення натисніть “Активувати” (Activate Plugin), для активації встановленого плагіну.
Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати