Receptar – це простий, сучасний, з підтримкою екранів з високим DPI шаблон, що повністю налаштовується, аби ваш блог з рецептами став супер-стильний!
Інформація на екрані ділиться на дві половини, як дизайн натхненної сучасної кухонної книги з акцентом на красивих зображеннях та типографії.
Тема має підтримку плагіна Beaver Builder, що являє собою візуальний редактор сторінок, Jetpack плагіну, Schema.org розмітки, слайд-шоу наголовній сторінці, кольорів, що налаштовуються, а також інші цікаві функції.
Тема сумісна з Chrome, Safari, Opera, Firefox, Internet Explorer версії 9+.

Завантажити англомовну тему можна з офіційної сторінки, а у нас можна отримати вже із підготованим перекладом українською.
Встановити перекладену тему дуже легко – оберіть архів з шаблоном, натиснувши “Додати нову” і після “Завантажити” у меню “Вигляд – Теми” (Натисніть для програвання)

Ви можете переглянути оригінальну інструкцію до теми за наступним посиланням 
А доповнює композицію нещодавня стаття про те, як створити кулінарний блог, з різноманітними посиланнями на корисні плагіни та ресурси.

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати

коментарі 2

  1. Шаблон не поганий, досить швидкий. Але чомусь анонси статей виводяться з заголовками <h1> . Виходь що на  сторінці більше чим один заголовок <h1>. Для SEO це не дуже добре. Прийдеться правити код