шаблон WordPress безкоштовноДумаю, багато хто з Вас, створюючи новий блоґ чи сайт хоче, аби його творіння трохи відрізнялось зовнішньо від інших.
Ви шукаєте гарні шаблони, при можливості кастомізуєте їх. Але оригінальних, гарних і, найголовніше, підходящих під тематику саме Вашого блогу шаблонів для WordPress виявляється не так і багато.
Ми спробуємо хоч трохи допомогти Вам.
Давно виношував цю тему у себе в голові. І хоч досі є деякі нюанси які я не визначив остаточно, з сьогоднішнього дня почнемо марафон по створенню шаблонів для WordPress.

Ви обираєте, який шаблон створити, і ми робимо!

Будь ласка в коментарях висловіть свої побажання, щодо тематики першого шаблону. Сподіваюсь, перший “пиріжок” не підгорить 🙂

Просто пишіть, що Ви чекаєте від шаблону, користуючись простими словами, і ми один одного зрозуміємо 😉

П.С. Дизайн, скоріше за все, спочатку будемо брати з відкритих джерел… Але, хто знає, як воно піде далі 🙂

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати

коментарів 15

  1. \”Ви обираєте, що створювати, і ми робимо.\”

    Я щось не дуже розумію, що далі ? 🙂 Ви їх будете безкоштовно розтавати чи за певну винагороду.

    Або я неуважно слідкую за цим блоґом, або я дурний, або статтю не дописано ~:-)

    • На протязі деякого періоду вивчаються побажання щодо тематики шаблону. Потім виходить стаття/серія статей, як цей шаблон зробити. На даний момент – приблизно так.

  2. У мене є маленький пліт (блог) про політику. Згодиться? Якщо про тематику йдеться самого плоту. Чи може ви маєте на увазі задум дизайну, вигляду плоту?

    Бо спершу також відчув, що щось не второпаю, що ви пишете.

    • Нібито написав нормально 🙂 :

      Будь ласка в коментарях висловіть свої побажання, щодо тематики першого шаблону

      P.S.Трохи підправив пост, сподіваюсь тепер не так заплутано.

  3. Гаразд, якщо ви хочете мене переконати, що я тупий… ой, на навіть нехай так, але я однаково не розуміє, що ви хочете сказати. Так язоч про це напишу, а инші просто покинуть сторінку й усе.

    \”тематика шаблону\” це що таке? Я розумію, що таке \”тематика сайту\”, а тематика шаблону? Може хоч приклад якийсь наведете абощо.

    • Ну, по-перше, ніхто не переконує нікого в його тупості.
      По-друге, в моєму розумінні тематика шаблону це:
      портфоліо шаблон або шаблон для фото-блогу
      – журнальний шаблон
      блоговий шаблон
      – та інш.
      Тобто, в якомусь сенсі, це тісно пов\’язано з тематикою сайту. Але є нюанс. Наприклад, Ви ведете персональний блог. Але більшість Ваших публікацій – це гарні фотографії, до яких Ви лише додаєте інформацію про автора. То Вам підійде шаблон як у фото-блогу.
      Або Ваш персональний блог носить новинарний характер, тоді, можливо, Вам підійде журнальний шаблон.
      І третій приклад, Ви не часто викладаєте свої думки на блозі, і більше використовуєте його для того, аби люди могли зконтактувати з Вами, то Вам потрібен шаблон-візитка

      А взагалі, просто пишіть, що Ви чекаєте від шаблону, користуючись простими словами, і ми один одного зрозуміємо 😉

      • Дякую за пояснення.

        По суті. Та я й сам не знаю, чого мені хотілося б. Просто коли я переглядаю теми, то инколи я бачу щось привабливе – ті я відбираю. Тобто, на рівні \”сподобалось\”.

        А инколи буває таке, що, поглянувши на якусь тему, просто відчуваєш – о! це те, що треба. Тобто, у мене підхід якийсь такий – \”зроби мені, щоби було гарно\” :), але ж вас він не влаштує, чи не так?

        Мна, замислився. Сиджу, думаю що написати. На, первісно пліт (блог) мій про політику замислювався з таким спрямуванням: нечасте (раз на тиждень) оновлення, коментарі до поточних подій, ретроспектива, результати виборів, соціологія… Тобто, то мав бути і блог і значна кількість сторінок. Ще є розсилка (нині майже дохла) поштова (не RSS). Гама – біло-коричнево-червона, мабуть, бо зелений для політика тим паче нашої… не годиться. Що ще… три колонки, праві бічники. Ширина мабуть фіксована. Що ще може \”викатне\” меню.

        Не впевнений, що це те, про що ви питаєте, але якщо хочете, можу про ваш задум зробити невеличний анонс в себе на плоті – може хтось відгукнеться, що зможе краще поисати свої потреби?

      • Ага, нелегка стежинка.

        Але в цілому правильно сказано. Крім тематики блогу ще треба правильно підібрати тематику – я б краще називав це типом – шаблону. Адже, якщо задуматись, користувач обирає і за привабливістю і за зручністю/функціональністю використання собі певний шаблон.

  4. Pingback: Побажання й ідеї ваші – шаблон від Українського WordPress | Дохід у Мереживі

  5. Pingback: Що нового?! « Блоґ « Український Wordpress

  6. Про SEO та заробіток у мережі Відповісти

    Гарна ідея!Думаю багатьом захочиться зробити свій шаблон уншкальним.