Якщо Вам спаде на думку вбудувати вміст якогось файлу/сторінки , що доступний за зовнішнім посиланням у свою публікацію, то можна спробувати скористатися наступним кодом.

function show_file_func( $atts ) {
  extract( shortcode_atts( array(
    'file' => ''
  ), $atts ) );
 
  if ($file!='')
    return @file_get_contents($file);
}
 
add_shortcode( 'show_file', 'show_file_func' );

Додайте цей код у  functions.php Вашої теми, а після скористайтесь коротким кодом в редакторі статті, аби вбудувати зовнішній файл:

[show_file file="https://catswhocode.com/blog"]

Правда я поки не придумав, для чого це можна використати ))

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати

коментарів 6

  1. На брамі _ttp://language-policy.info/?p=4867 не працює „вставити посилання“ і не працює „@link/ Хто там адміністратор? Я не вмію за кожним разом вставляти якісь коди, та й часу воно займає… Можете чимсь допомогти?

  2. На брамі _ttp://language-policy.info/ в редакторі дописів не працюють ґудзики „вставити посилання“ і „link“.  До кого звертатися за допомогою? Наприклад: _ttp://language-policy.info/wp-admin/post.php?post=4867&action=edit Відпишіть хоча‑би, що Ви отримали це повідомлення.