Якщо ви користуєтесь даними шаблонами чи плагіном — вам необхідно якнайшвидше оновитись, аби закрити дірки в безпеці, що були знайдені нещодавно.

В чому проблема?

Розробники виявили вразливість, через яку звичайні зареєстровані користувачі могли виконати сторонній код на сайті. І хоча перелік функцій, що був доступний для виконання був достатньо невеликий, дана вразливість класифікується як серйозна.

Чи вразливий ваш сайт?

Кожен сайт з зареєстрованими користувачами, авторами та редакторами, які використовують версії шаблону Divi 3.23 і новіших, шаблону Extra 2.23 і вище або плагін Divi Builder версії 2.23 і вище, мають оновитись до останніх версій цих продуктів. Версії 4.0.10 містять виправлення, що закривають описані вразливості.

Термін дії вашої ліцензії закінчився?

За заявою розробників, вони надають ці оновлення безкоштовно для всіх клієнтів. Навіть якщо термін дії вашого облікового запису закінчився, ви все одно можете оновити свої теми або плагіни до їх останніх версій за допомогою адмінки WordPress.

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.

Коментувати