Вересень 2010

УСІ ПУБЛІКАЦІЇ

Посилання у коментарях:

Якщо хтось у тексті коментаря залише лінк, на зразок http://blog.com, після публікації цей текст стане активним посиланням, як це http://blog.com.
Так от, якщо Ви бажаєте, аби цього не відбувалось, додайте до файлу functions.php наступний код:
[php]
remove_filter(‘comment_text’, ‘make_clickable’, 9);
[/php]

Facebook Like button Блоґ

Facebook є одним з найбільших і найпопулярніших сайтів у світі. Хочу вам розповісти як легко додати кнопку «Подобається» на свій блоґ. Це дуже легко.

Відкрийте файл single.php поточної теми та додайте у бажане місце код.

Блоґ

Щоб закрити від індексації пошуковими системами лінки у блоґролі необхідно до файлу functions.php поточної теми додати певний код.
Таким чином у посилань буде атрибут rel="nofollow", теоретично пошукові системи натрапивши на таке посилання будуть оминати його, і не переходитимуть за посиланням.

Блоґ

У новій версії Wordpress 3.0 з’явилася можливість створювати власні користувацькі меню. Це дало змогу сортувати у власному порядку сторінки, категорії та додавати сторонні посилання в меню.

Але не всі теми підтримують цю можливість, і доводиться меню виводити як віджет 🙁
У цій статті я розповім як додати підтримку меню WP 3.0 у тему.

Блоґ

Іноді потрібно приховати з головної певну категорію. Наприклад, потрібно приховати публікації категорії з ID=11. Це можна зробити з використанням наступного коду, який потрібно додати у файл теми functions.php

Випадкові пости з картинками Блоґ

Написав код для виведення випадкових постів з картинками при перегляді публікації.
Код необхідно додати у файл single.php, я додав його перед стрічкою comments_template(); , ви можете додати в іншому місці, але всередині циклу.