Вітаю!
Вже ось-ось старий рік залишить нас, а новий почне панувати.
Здавна ми маємо традицію – дарувати на Новий рік подарунки.
В цьому році, дякуючи нашому дочірньому проекту – Українському Хостингу для WordPress, ми в змозі розіграти серед наших любих відвідувачів наступні подарунки:

Отже як виграти?
За вже звичним для багатьох сценарієм, потрібно написати у твітері або/та у себе на сайті про цей конкурс. При написанні обов’язково вкажіть два посилання – на цю новину та сайт Хостингу для WordPress (http://wphost.me), та залиште коментар до цієї новини, вказавши посилання на твітер-статус та/або на Ваш сайт (де ви розмістили лінки), і не забудьте розказати, як сильно Ви бажаєте перемогти 😉 .

Коментарі приймаються до 23 години 59 хвилини 06 січня 2011 року. Після цього, випадковим чином отримані з бази даних три коментаря і стануть переможцями. Про результати конкурсу буде сповіщено 7-10 січня 2011 року.
Сподіваюсь, Вам сподобається!

Author

Дмитро Кондрюк в веб-індустрії з 2003 року. В 2009р. заснував проект Український WordPress (що у подальшому став офіційним сайтом команди локалізації WordPress в Україні). З 2010 року засновник і технічний директор проекту Український хостинг для WordPress (WPHost.me) - повноцінного хостинг-сервісу, максимально оптимізованого на використання CMS WordPress.